Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul de Cercetare Făgăraș deschide înscrierile pentru Clubul de Cercetare Făgăraș (Young Researchers’ Club)

0

Institutul de Cercetare Făgăraș anunță deschiderea înscrierilor pentru Clubul de Cercetare Făgăraș (Young Researchers’ Club). Elevi de liceu și studenți din Țara Făgărașului și din alte localități din România sunt invitați sa se înscrie în Club completand formularul https://icf-fri.org/ro/structura/clubul-tinerilor-cercetatori/ până pe 12 iunie 2021.

Echipa Clubului de cercetare va beneficia de o pregătire avansată în cercetare și advocacy, inclusiv înțelegerea conceptelor principale legate de științele sociale și umane; cursuri de scriere academică și pentru o audiență generală; conceperea, realizarea și publicarea unei cercetări sociale, precum și comunicarea rezultatelor obținute.

Institutul de Cercetare Făgăraș reunește peste 50 de cercetători şi practicieni, făgărășeni sau străini, care locuiesc și profesează în peste 15 țări. Scopul principal al ICF este susţinerea inovaţiei şi dezvoltarea cunoaşterii şi ştiinţelor în Ţara Făgăraşului prin cercetare, analiză de politici publice şi programe educaţionale de calitate.

Abilitățile de cercetare stau la baza gândirii critice și a luării unor decizii bine informate. Acestea sunt esențiale atât pentru dezvoltarea profesională și personală a fiecărui tânăr, cât și pentru dezvoltarea comunităților în care locuim.” spune Ștefan Cibian, director executiv al Institutului.

Detalii despre activitatea Clubului:

https://icf-fri.org/structura/clubul-tinerilor-cercetatori/ 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.