În căutarea Graalului – prelegere filosofică la TIMIȘOARA

0

Asociația culturală Noua Acropolă vă invită marți, 18 februarie 2014, ora 18:30, la prelegerea filosofică: În căutarea Graalului.

Conferențiar: Monica VARGA

Loc de desfășurare: Cafeneaua Electric Theatre, str. Argeş nr. 18 (colț cu strada Cluj), Timișoara

Graal final

 

De câte ori, oare, Omul s-a intersectat cu propriul său Destin, dar l-a ignorat, fiind absorbit de lucruri mărunte, inutile? Poate alteori, Destinul a bătut la uşă, i-am deschis, dar nu am înţeles cine este, ce doreşte de la noi şi i-am întors spatele speriaţi.

Când nu înţelegem sensul vieţii, eşuăm în împlinirea propriului Destin.

Povestea Graalului ne înfăţişează Omul aflat în căutarea a ceva profund care să-l împlinească, apropierea sa de valori transcendentale, precum şi drama neînţelegerii lucrurilor pe care le trăieşte.

 

„La Regele Pescar fost-am odată;

Văzut-am lancea de pe al cărui oţel,

Sânge picura. Am văzut Graalul

Şi n-am întrebat

Ce vrea să spună acel sânge,

Şi ce-nseamnă Graalul.”

Vă invităm la o conferinţă despre Cunoaştere, Mister, Destin şi Om.

Intrarea este libera!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează