IMPORTANT! Studenții Universității „Politehnica” din Timișoara pot circula GRATUIT pe mijloacele de transport în comun ale RATT!

0

Studenții Universității „Politehnica” circulă 100% gratuit cu RATT prin intermediul organizațiilor studențești și a OMNIPASS

 –

Sursa foto: site-ul RATT.

Începând de marți, 25 septembrie 2012, studenții Universității „Politehnica” din Timișoara pot circula GRATUIT pe mijloacele de transport în comun ale RATT. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la orice ghișeu al RATT cu legitimația OMNIPASS, carnetul de student vizat pe anul universitar 2012-2013 și buletinul. Nu mai trebuie să plătească nimic pentru abonamentul general de 30 de zile.

Universitatea „Politehnica” din Timișoara și RATT au încheiat un protocol prin intermediul căruia se elimină birocrația pentru decontul abonamentelor pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. În anul universitar 2011-2012 studenții beneficiau de 50% reducere la ghișeele RATT, conform reglementărilor locale, urmând un traseu lung și birocratic pentru a-și putea deconta și restul de 50% de la Universitate.

Gratuitatea de 100% pentru studenți este acordată în proporție de 50% din fondurile Primăriei Timișoara prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 46 din 2012 și în proporție de 50% de către Universitatea „Politehnica” din Timișoara.

Avantajul pentru studenți a fost obținut datorită implicării organizațiilor studențești studențești din UPT în negocierile cu Consiliul Local al Municipiului Timișoara, RATT și conducerea Universității. Organizațiile implicate alături de OMNIPASS pentru obținerea gratuității sunt: Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara (LSFMT), Liga Studenţilor Chimişti din Timişoara (LSCT), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), Liga Studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii (LSFETc), Liga Studenţilor din Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică (LSFEE), Liga Studenţilor Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi (LSFMPT) și Organizaţia Studenţească “Traian Lalescu” (OSTL).

Cardul de reduceri pentru studenți OMNIPASS se poate obține în mod gratuit de orice student al unei unități de învățământ superior din Municipiul Timișoara, pe baza carnetului de student vizat la zi și a buletinului de la sediile organizațiilor studențești partenere, sau de la sediul OMNIPASS din complexul studențesc – fosta Tequila. Mai multe detalii puteți afla accesând adresa: www.omnipass.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează