Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IMPORTANT! Studenții Universității „Politehnica” din Timișoara pot circula GRATUIT pe mijloacele de transport în comun ale RATT!

0

Studenții Universității „Politehnica” circulă 100% gratuit cu RATT prin intermediul organizațiilor studențești și a OMNIPASS

 –

Sursa foto: site-ul RATT.

Începând de marți, 25 septembrie 2012, studenții Universității „Politehnica” din Timișoara pot circula GRATUIT pe mijloacele de transport în comun ale RATT. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la orice ghișeu al RATT cu legitimația OMNIPASS, carnetul de student vizat pe anul universitar 2012-2013 și buletinul. Nu mai trebuie să plătească nimic pentru abonamentul general de 30 de zile.

Universitatea „Politehnica” din Timișoara și RATT au încheiat un protocol prin intermediul căruia se elimină birocrația pentru decontul abonamentelor pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. În anul universitar 2011-2012 studenții beneficiau de 50% reducere la ghișeele RATT, conform reglementărilor locale, urmând un traseu lung și birocratic pentru a-și putea deconta și restul de 50% de la Universitate.

Gratuitatea de 100% pentru studenți este acordată în proporție de 50% din fondurile Primăriei Timișoara prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 46 din 2012 și în proporție de 50% de către Universitatea „Politehnica” din Timișoara.

Avantajul pentru studenți a fost obținut datorită implicării organizațiilor studențești studențești din UPT în negocierile cu Consiliul Local al Municipiului Timișoara, RATT și conducerea Universității. Organizațiile implicate alături de OMNIPASS pentru obținerea gratuității sunt: Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara (LSFMT), Liga Studenţilor Chimişti din Timişoara (LSCT), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), Liga Studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii (LSFETc), Liga Studenţilor din Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică (LSFEE), Liga Studenţilor Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi (LSFMPT) și Organizaţia Studenţească “Traian Lalescu” (OSTL).

Cardul de reduceri pentru studenți OMNIPASS se poate obține în mod gratuit de orice student al unei unități de învățământ superior din Municipiul Timișoara, pe baza carnetului de student vizat la zi și a buletinului de la sediile organizațiilor studențești partenere, sau de la sediul OMNIPASS din complexul studențesc – fosta Tequila. Mai multe detalii puteți afla accesând adresa: www.omnipass.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.