Hai la Activatorul de comunicare digitală pentru ONG-uri!

0

Asociația Techsoup și Eventmix vă invită marți, 27 septembrie 2022, între 14.00-17.00, la Activatorul de comunicare digitală pentru ONG-uri.

Evenimentul online gratuit este proiectat să declanșeze procesele de comunicare în organizațiile nonprofit și să pună în lumină idei care merg, chiar și acolo unde nu există un om de comunicare în echipă.

Înregistrările sunt deschise pe https://app.eventmix.live/activator-de-comunicare-asociatia-techsoup/

Descoperim împreună cu colegii din sector și nu numai, ce tip de conținut convinge și care-i mixul de comunicare potrivit pentru ONG-uri.

În 3 ore compacte, 9 vorbitori implicați dezbat 4 subiecte de interes:
1. De ce e importantă comunicarea pentru ONG-uri? Cu: Maria Duduman, Asociația Fă Bine!, Cătălin Dinu, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și Iustina Neagu, Enel România

2. Cum arată comunicarea cu impact în online și offline și care sunt bunele practici pentru ONG-uri? Cu: Călin Biriș, Online Mastery și Cătălina Iordache, Kinderpedia

3. Cum creștem comunitatea prin organizarea de evenimente? Cu: Evelina Necula, Kinderpedia și Laurențiu Pop, Eventmix

4. Ce aplicații și soluții de comunicare pot accesa ONG-urile prin Programul TechSoup? Cu: Gabriela Anghel și Natalia Șeremet, Asociația Techsoup

Moderatorul evenimentului: Natalia Șeremet, Asociația Techsoup.

Evenimentul se adresează ONG-urilor mici și mijlocii din România și din Republica Moldova și este organizat de Asociatia Techsoup și Eventmix.

Rezervă-ți un loc pe https://app.eventmix.live/activator-de-comunicare-asociatia-techsoup/ și hai să discutăm și să învățăm împreună!

********

Despre Asociația Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro 

Despre Eventmix

Eventmix este un instrument cloud-based construit pentru ca oricine să poată organiza și desfășura, sub propriul brand, evenimente virtuale și hibride. Eventmix este al treilea start-up creat de Sergiu Biriș și Andrei Dunca. Compania operează remote și are birouri în România, Irlanda și Statele Unite. Până acum, SuperTeach, TEDxBaiaMare, Transylvania College, NeverSea și mulți alții și-au organizat evenimentele online utilizând Eventmix.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.