Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GROW Summer şi OpenEd ajung la final

0

Sambata, 4 august, ora 18, in incinta Consiliului Judetean, a avut loc evenimentul de inchidere al proiectelor desfasurate de AIESEC Arad, Grow si OpenEd. Orice lucru bun are o finalitate! Regula s-a aplicat si pentru doua dintre proiectele derulate de ONG-ul international AIESEC Arad pe durata acestei veri: Grow si OpenEd, proiecte adresate tinerilor din orasul nostru.

GROW Summer s-a afla deja la a 2-a sa editie in Arad si datorita popularitatii de care s-a bucurat atat anul trecut cat si anul acesta, a reusit sa reuneasca un numar de 70 de participanti dornici sa incerce un altfel de educatie si sa deprinda un set de cunostiinte teoretice si practice de dezvoltare personala. Proiectul s-a desfasurat pe toata durata lunii iulie si s-a adresat elevilor absolventi ai claselor a 10-a si a 11-a. Studentii internationali, provenind din Germania (Stephan), Hong Kong (Mandy), Cehia (Hana) si Polonia (Agata), le-au pregatit invitatilor si celor care au luat parte la evenimentul de inchidere, mancare traditionala din tarile de origine si au impartasit cu toata lumea impresiile cu care au ramas dupa 5 saptamani in care au tinut sesiuni pentru acesti elevi. Multumim pentru sustinere partinerilor:DataSPOT computers, Scoala de soferi Belc, CTP, Hidalgo si in special Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, care a finantat acest proiect.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu cei patru studenti internationali veniti in Romania pentru proiectul OpenEd. Jekaterina (Lituania), Sasha (Ucraina), Alvin (Hong Kong) si Marta (Polonia) si-au luat ramas bun de la elevii alaturi de care au petrecut  cateva ore zilnic, in perioada 23 iulie – 3 august, pe durata celor 10 sesiuni. La evenimentul de inchidere, elevii participanti si-au exprimat multumirea de a participa la un astfel de proiect de dezvoltare personala, care s-a bucurat de gratuitate, in urma parteneriatului cu Asociatia Europa pentru Europa. Multumim pentru sustinerea acestui proiect partenerilor: CTP si ISJ Arad.

Deschiderea elevilor aradeni a facut posibil succesul celor doua proiecte, care cel mai probabil, vor fi continuate si in anii urmatori.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.