Gala aniversară Academia Mămicilor din Timișoara

0

Academia Mămicilor din Timișoara (AMT), proiect în cadrul Asociației ”Centrul de Asistența Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil – Părinte” (CASCICOP), celebrează 2 ani de activitate. Cu această ocazie, în data de 28 ianuarie, de la ora 17.30, în cadrul Universității de Vest din Timișoara, va avea loc Gala aniversară.

Principalele obiectivele ale proiectului sunt: promovarea educației parentale și sociale la nivelul comunității, implicarea membrilor acesteia în activități de voluntariat, informarea corectă a părinților și cadrelor didactice privind educația copiilor prin intermediul specialiștilor din domeniile prioritare pentru copil și creșterea nivelului de conștietizare a părinților și cadrelor didactice privind importanța implicării active și permanente în viața copiilor.

12540568_525756764272622_8981745327325671853_n

Evenimentul va avea și o componentă caritabilă, participanții având posibilitatea să contribuie cu donații pentru susținerea proiectelor sociale din comunitatea locală: ”O șansă pentru fiecare copil”, proiect adresat copiilor abandonați în spitalele din Timișoara sau cu risc de abandon; ”Educație pentru copiii din mediul rural”, proiect adresat copiilor din familii defavorizate din mediul rural.

Gala va crea un cadru informal de cunoaștere și socializare, un moment oportun prin care se vor prezenta proiectele actuale și viitoare, bucurându-ne de o seară relaxantă (discursuri, momente educaționale și artistice, premii și suprize).

La eveniment sunt așteptați toți specialiștii care au susținut conferințe în cei doi ani de activitate, părinți timișoreni, cadre didactice, medici, asistenți sociali, psihologi și studenți, voluntari reprezentanți ai ONG-urilor, presa locală și toate persoanele preocupate de educație.

Vă așteptăm să ne fiți alături joi, în 28 Ianuarie (orele 17.30-20:00, la UVT (B-dul Vasile Pârvan nr. 4).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.