Gala “Pentru Voi” 2009

0

Fundatia „Pentru Voi” va organiza in data de 3 decembrie, a V-a editie a Galei „Pentru Voi”.Evenimentul se organizeaza in fiecare an cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, pentru a multumi celor ce au sustinut indeplinirea misiunii Fundatiei „Pentru Voi” si au promovat, incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

pentru-voi-siglaIn cadrul Galei se vor prezenta rezultatele Fundatiei „Pentru Voi” din anul 2009, se vor decerna Premiile „Pentru Voi” pentru responsabilitate sociala si in premiera se va organiza o Licitatie cu strangere de fonduri pentru derularea proiectelor Fundatiei in anul viitor. De la eveniment nu vor lipsi momentele artistice sustinute de Grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” precum si de invitatii nostri surpriza. Anul acesta, Gala este organizata in parteneriat cu Fundatia TRIADE.

Pentru mai multe detalii despre eveniment ne puteti contacta la tel. 0256-228.062,  0722-573.812, e-mail pentruvoi@pentruvoi .ro. Persoana de contact Nicoleta Foica.

Sponsori principali: Fundatia Vodafone Romania, Life Care
Sponsori: Foamotive, Ursus Bruweries, Ottima Pan, ADG Fruct, Coca-Cola Hellenic

Parteneri media: Realitatea TV, Ziua de Vest, Timis Expres, Timisoreni.ro, TION.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează