Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Emoții în Arena “Toni Alexe” la Campionatul Național Universitar de Baschet 3×3

0

În “Arena Toni” Alexe din Oradea, o sală plină de emoții pentru iubitorii de baschet, s-a încheiat miercuri seara Campionatul Național Universitar de Baschet 3×3 – faza regional Oradea.

La fel ca și în celelalte etape de la București și Sibiu, cei mai buni studenți baschetbaliști ai universităților românești – Universitatea din Oradea, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea Petroșani, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara s-au luptat pentru a ajunge în Turneul Final de la București din 14-17 mai.

Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet, a spus pentru Student Sport: “Ne propunem să creştem sportul şi interesul pentru mişcare în segmentul universitar. Dacă nu vom ajunge la un campionat precum campionatul universitar de baschet universitar (NCAA), în mod sigur vom ajunge la o competiţie interesantă şi atrăgătoare”. Interesantă și atrăgătoare au găsit-o și profesorii și participanții, care s-au declarant încantați de organizare.

Cel mai bun jucător a fost declarat Torok Roland de la Universitatea din Oradea și cea mai bună jucătoare Filip Iulia de la Universitatea Politehnică Timișoara. Rezultatele au fost următoarele, primele dou[ clasate calificându-se pentru etapa următoare:

 

Baschet masculin

I Universitatea din Oradea

II Universitatea de Vest Timișoara

III Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

 

 

Baschet feminin

I Universitatea Politehnică Timișoara

II Universitatea de Vest Timișoara

III Universitatea de Medicină și Farmacie  „Victor Babeș” din Timișoara

Campionatul Național Universitar de Baschet 3×3 este organizat de Asociaţia Student Sport România, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Federația Sportului Școlar și Universitar, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Federaţia Română de Baschet. La Oradea, parteneri au fost Universitatea din Oradea, Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.