Economia socială, șansă pentru comunitățile locale, soluție pentru mediul înconjurător în Delta Dunării

0

Vineri, 12 aprilie 2013, autorităţile locale, judeţene şi regionale, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din regiunea Sud-Est şi ai altor structuri asociative, patronatelor și agenţilor economici participă la Seminarul de responsabilizare și implicare a comunităților locale privind incluziunea socială, managementul deşeurilor şi economia socială ce va avea loc la Tulcea.

salvati deltaEvenimentul este organizat în cadrul proiectului Economia socială, o soluție pentru mediul înconjurător iniţiat şi coordonat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu SC Eco-Rom Ambalaje SA.

Seminarul pune în discuție subiecte importante și de actualitate pentru participanți, în calitate lor de reprezentanți ai comunităților locale. Se vor dezbate necesitatea abordării problematicii mediului şi a managementului deşeurilor în contextul legislaţiei europene, dar şi oportunităţile privind dezvoltarea de „afaceri sociale” în domeniul deşeurilor prin implicarea şi mobilizarea grupurilor vulnerabile.

Agenda seminarului poate fi consultată aici:

Seminar Economie socială_agenda.

 

Pentru detalii legate de participare, vă rugăm să o contactați pe:

Cosmina Dinu

cosmina.dinu@salvatidelta.ro;

0729 882 614.

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează