Early Bird de August – 20% reducere la școlile de vară

0

Începe Promoția Early Bird de August cu reducere de 20% la școlile de vară din luna următoare.

Am pregătit pentru tine doar întâlniri interesante pentru că noi, vara, la Fundația Calea Victoriei, învățăm doar ce ne place: artă, istoria religiilor, jurnalism, gandire critică, feminitate, comunicare, actorie și improvizație, sacru și profan, psihologie, arta conversației, desen, basm, scriere terapeutică, dicție și vorbire, astronomie, pictură, arhitectură, civilizația egipteană, negociere.

Timp de opt zile te poți înscrie la atelierele practice care au loc la sediul din Bulevardul Dacia, nr. 78, din București sau poți participa la cele online.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 25 iulie-1 august. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.