Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă filosofia printr-o serie de prelegeri filosofice!

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită, începând cu 7 iulie 2016, să participați la o serie de prelegeri filosofice reunite sub titlul Descoperă Filosofia!

Locul de desfășurare: AMBASADA, strada Anton Seiller nr. 2, Timișoara

DESCOPERĂ FILOSOFIA și actualitatea ideilor atemporale esențiale pentru ființa umană, explorând teme precum TIMPUL, DESTINUL, IUBIREA, BENEFICIILE FILOSOFIEI ÎN MANIERĂ CLASICĂ în cadrul a 4 prelegeri filosofice extrase din Cursul de introducere în Filosofie și Psihologie, care va începe în luna septembrie.

Afis conferinte mic

Joi, 7 iulie, ora 19:00
Destin sau liber arbitru
Prezintă: Laurențiu Lancea

Marți, 12 iulie, ora 19:00
Iubirea platonică
Prezintă: Iulia Pantelimon

Miercuri, 20 iulie, ora 19:00
Timp istoric. Timp psihologic. Timp cosmic
Prezintă: Robert Szepesi

Joi, 28 iulie, ora 19:00
Importanța unei școli de filosofie pentru omul contemporan
Prezintă: Laurențiu Plăcintă

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.