Cursuri gratuite organizate in Judetul Tulcea

0

In luna decembrie 2014, Asociatia Romano ButiQ alaturi de partenerul sau K Consulting Management and Coordination si Asociatia Vox Deltae organizeaza doua sesiuni de cursuri: Competente Antreprenoriale si  Formator pentru persoanele care au domiciliul in judetul Tulcea.

logo Deltativ_mai_mic

Aceste cursuri sunt gratuite si sunt organizate in cadrul proiectului DeltActiv – programe integrate pentru locuitorii Deltei. Obiectivul proiectului este de a creste rata de ocupare in regiunea de dezvoltare Sud-Est, in special in localitatile din Delta Dunarii, asigurand accesul si participarea pe piata muncii a persoanelor neocupate cu precadere a somerilor de lunga durata, inclusiv femei si tineri, persoane aflate in cautarea unui loc de munca si persoane inactive, prin furnizarea de programe integrate personalizate: informare, consiliere, mediere, formare si stimularea activitatilor antreprenoriale locale prin consultanta si orientare.

Pentru a sustine obiectivul proiectului, in luna decembrie a acetui an vom organiza cele doua sesiuni de cursuri. Cei care doresc sa participe, trebuie sa fie persoane inactive sau someri.

 La adresa http://romanobutiq.ro/cursuri-gratuite-de-formator-si-competente-antreprenoriale-judetul-tulcea/ gasiti formulare de inscriere si detalii despre fiecare curs in parte. Astfel, va asteptam in perioadele 08-12.12.2014 la cursul de Competente Antreprenoriale si intre 15-18.12.2014 la cursul de Formator.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează