Curs gratuit Atelieul Digital @ TIMISOARA

0

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment va fi prezent unul dintre cei 7 specialiști Google: Elena Dobre, strategist în marketing online, Cristian Ignat, Fondator Canopy, Anabela Luca, Managing Director și  Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive, Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency, Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

Următoarea sesiune va avea loc la Hotel Continental Timișoara, în ziua de marți, 16.08.2016, in intervalul orar 16:00 – 20:00. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate aici.

Formularul de înscriere poate fi găsit aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.