Curs de pictura egipteana

0
CURS DE PICTURĂ EGIPTEANĂ
pentru copii cu vârste între 7 şi 12 ani

Asociaţia culturală Noua Acropolă anunţă începerea unei noi aventuri artistice, care se va desfăşura printre misterioasele simboluri ale Egiptului Antic.   Prin arta picturii, cei mici vor învăţa elemente de istorie, geografie, cultură şi civilizaţie egipteană, pictură, scriere hieroglifică şi vor descoperi tainele minunatei arte a convieţuirii.
Cursul se va desfăşura în zilele de miercuri, de la  ora 17.00, în sediul Noii Acropole de pe str. Lucian Blaga, nr. 4. et. 2. Timisoara.
Începerea cursului este prevăzută pentru data de 21 septembrie.
Micii pictori vor picta pe hârtie, carton, plăci de ipsos, pietre şi pe basoreliefuri reprezentând-o pe regina Nefertari, simbolul Leului egiptean sau Scarabeul.Toate materialele realizate, construite, desenate sau pictate vor rămâne în posesia micilor cursanţi.
Pentru informaţii, vă invităm să ne contactaţi la următorul număr de telefon: 0749 171 500 (Persoană de contact: Simona Ţurcanu) sau la adresa de email: na.timisoara@gmail.com.

Cursul va începe la constituirea unei grupe de minim 10 cursanţi.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează