Curs de pictura egipteana

0
CURS DE PICTURĂ EGIPTEANĂ
pentru copii cu vârste între 7 şi 12 ani

Asociaţia culturală Noua Acropolă anunţă începerea unei noi aventuri artistice, care se va desfăşura printre misterioasele simboluri ale Egiptului Antic.   Prin arta picturii, cei mici vor învăţa elemente de istorie, geografie, cultură şi civilizaţie egipteană, pictură, scriere hieroglifică şi vor descoperi tainele minunatei arte a convieţuirii.
Cursul se va desfăşura în zilele de miercuri, de la  ora 17.00, în sediul Noii Acropole de pe str. Lucian Blaga, nr. 4. et. 2. Timisoara.
Începerea cursului este prevăzută pentru data de 21 septembrie.
Micii pictori vor picta pe hârtie, carton, plăci de ipsos, pietre şi pe basoreliefuri reprezentând-o pe regina Nefertari, simbolul Leului egiptean sau Scarabeul.Toate materialele realizate, construite, desenate sau pictate vor rămâne în posesia micilor cursanţi.
Pentru informaţii, vă invităm să ne contactaţi la următorul număr de telefon: 0749 171 500 (Persoană de contact: Simona Ţurcanu) sau la adresa de email: na.timisoara@gmail.com.

Cursul va începe la constituirea unei grupe de minim 10 cursanţi.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează