Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Cetatilor la Timisoara / 5 septembrie 2010

0

Clubul Sportiv Gratzu şi “Verde pentru Biciclete” organizează Duminica, 5 septembrie 2010, cea de-a XX-a ediţie a Cupei Cetăţilor.

Această ediţie a Cupei Cetăţilor reprezintă cel mai important concurs de biciclete pentru atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori din Cetatea Timişoara şi din Banat. Bătălia se va da pe traseele marcate de la Pădurea Verde. Traseul concursului are o lungime de 7 Kilometri pe tură, de-a lungul căruia sunt poziţionaţi strategic aproximativ 10 de arbitrii şi supraveghetori de traseu.
Sunt invitaţi să intre în competiţie pentru Cupa Cetăţilor şi să cucerească trofeul de Cavaler şi Prinţesă a Cetăţii Timişoara toţi bicicliştii urbei, dar şi cei din ţară şi străinătate. Cei interesaţi au posibilitatea de a se înscrie online pe www.cupacetatilor.ro, însă doritorii se pot înscrie şi la faţa locului, începând cu ora 9:00. Participarea în concurs se va realiza pe baza cărţii de identitate şi pe baza numărului de biciclist obţinut în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”. Cei care nu au deja un număr, pot intra în posesia unuia la înscrierea în concurs.

Categoriile de concurs sunt :
a)    Copii (10 – 14 ani) – 1 tura
b)    Junori (15 – 19 ani) – 3 ture
c)    Seniori (20 – 35 ani) – 4 ture
d)    Elite (36 – 99 ani) – 2 ture
e)    Fete – 2 ture

Participanţii fiecărei categorii vor parcurge un anumit număr de ture, în urma cărora vor fi desemnaţi câştigătorii. Premiile puse la bătaie vor consta în :
Premiul 1 – Cupa, Diploma si premiu in bani  ;
Premiul 2 – Cupa, Diploma si premiu in bani  ;
Premiul 3 – Cupa si Diploma.

Se premiază totodată şi: cel mai tânăr participant, cel mai vârstnic participant si cea mai grozavă căzătură. Fondul de premiere al concursului este de aproximativ 4.500 lei.
Cupa Cetăţilor este singurul concurs de sport extrem din România care se desfăşoară în locaţii istorice, începând din 1998. Mai multe detalii pe www.cupacetatilor.ro.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.