Cupa Cetatilor la Timisoara / 5 septembrie 2010

0

Clubul Sportiv Gratzu şi “Verde pentru Biciclete” organizează Duminica, 5 septembrie 2010, cea de-a XX-a ediţie a Cupei Cetăţilor.

Această ediţie a Cupei Cetăţilor reprezintă cel mai important concurs de biciclete pentru atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori din Cetatea Timişoara şi din Banat. Bătălia se va da pe traseele marcate de la Pădurea Verde. Traseul concursului are o lungime de 7 Kilometri pe tură, de-a lungul căruia sunt poziţionaţi strategic aproximativ 10 de arbitrii şi supraveghetori de traseu.
Sunt invitaţi să intre în competiţie pentru Cupa Cetăţilor şi să cucerească trofeul de Cavaler şi Prinţesă a Cetăţii Timişoara toţi bicicliştii urbei, dar şi cei din ţară şi străinătate. Cei interesaţi au posibilitatea de a se înscrie online pe www.cupacetatilor.ro, însă doritorii se pot înscrie şi la faţa locului, începând cu ora 9:00. Participarea în concurs se va realiza pe baza cărţii de identitate şi pe baza numărului de biciclist obţinut în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”. Cei care nu au deja un număr, pot intra în posesia unuia la înscrierea în concurs.

Categoriile de concurs sunt :
a)    Copii (10 – 14 ani) – 1 tura
b)    Junori (15 – 19 ani) – 3 ture
c)    Seniori (20 – 35 ani) – 4 ture
d)    Elite (36 – 99 ani) – 2 ture
e)    Fete – 2 ture

Participanţii fiecărei categorii vor parcurge un anumit număr de ture, în urma cărora vor fi desemnaţi câştigătorii. Premiile puse la bătaie vor consta în :
Premiul 1 – Cupa, Diploma si premiu in bani  ;
Premiul 2 – Cupa, Diploma si premiu in bani  ;
Premiul 3 – Cupa si Diploma.

Se premiază totodată şi: cel mai tânăr participant, cel mai vârstnic participant si cea mai grozavă căzătură. Fondul de premiere al concursului este de aproximativ 4.500 lei.
Cupa Cetăţilor este singurul concurs de sport extrem din România care se desfăşoară în locaţii istorice, începând din 1998. Mai multe detalii pe www.cupacetatilor.ro.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează