Cum poti sa transformi un hobby intr-o afacere?

0

 

Suntem o mana de oameni grupati in jurul unei idei, care au pornit la drum in primavara anului 2012, transformand un hobby intr-o micuta afacere, ne spune Claudia despre afacerea de familie cu …lumanari.

100_3217

Realizand modele simple si clasice la inceput, ne-am concentrat spre a implica intreaga familie in aceasta activitate prin diversificarea si impartirea productiei in cele doua ateliere actual existente. In prezent activitatea este bine diferentiata astfel incat fiecare dintre noi sa acopere o faza de executie: fabricarea lumanarilor, decorarea, promovarea si vanzarea acestora.

Am „cerut drepturi de autor” de la egipteni si de la cretani, preluand antica activitate de confectionare a lumanarilor veche de peste 5.000 de ani si incercand sa o adaptam prezentului. Am pastrat doar caracterul manufacturier al produselor fabricate, incercand sa imprimam fiecarui exemplar produs de catre noi cate putin din daruirea si pasiunea noastra.

 

100_2167Am incercat si am reusit sa perfectionam in continuu partea de productie, introducand periodic modele noi in portofoliul nostru in conformitate cu solicitarile clientilor, dar si ca o transpunere in practica a inspiratiei si imaginatiei noastre.

Am inceput sa ne prezentam produsele in diverse targuri handmade si expozitii tematice. De asemenea, in scurta noastra existenta, prin vanzarea lumanarilor decorative am reusit sa contribuim la cateva cauze sociale si de binefacere.

arde clipa

In timp, produsele noastre au inceput sa fie prezente pe rafturile unor magazine cu specific handmade, artizanat si decoratiuni interioare din Timisoara, Arad si Deva.  Totodata, in urma unor colaborari cu cateva firme de organizari evenimente, lumanarile produse de noi au inceput sa „arda” la cele mai importante momente din viata semenilor nostri.

Ceea ce ne dorim: sa va inflacaram viata, sa aveti momente romantice la flacara unei lumanari, sa va aprindem simturile … ARDE Clipa!

Suntem la un click distanta de voi, deocamdata pe Facebook la: „Lumanari Decorative by Claudia Ghetu

200x200

Vino la Festivalul Plai la Timisoara ca sa te bucuri de atmosfera si muzica de calitate. Alaturi de multi parteneri culturali o sa descoperi activitati interesante si hobby-uri care se pot transforma cu pasiune intr-o afacere de familie. 

 

—-

 

100_2431

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează