Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum contribuim la imbunatatirea politicilor publice prin voluntariat?

0

Dezvoltarea de proiecte in zona politicilor publice pe baza de voluntariat suna pentru multi daca nu imposibil, foarte greu de realizat. Totusi, in Romania este nevoie de mai multe proiecte in aceasta zona si de voluntari care sa le implementeze.

GRSPSociety (Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani) va provoaca la dezbatere!

Vino la Muzeul Taranului Roman (Debate Room), joi, 12 mai 2011, intre 15.30 si 17.00 sa vedem Cum contribuim la imbunatatirea politicilor publice prin voluntariat?

Noi va vom prezenta Diaspora Voteaza, primul nostru proiect de politici publice. Vom vorbi despre provocarile si oportunitatile pe care le-am intalnit in incercarea de a produce o schimbare in mersul politicilor publice din Romania. Impreuna cu voi, vom identifica metode si modele de succes, dar si provocarile impuse de lucrul cu voluntarii in proiecte ce vizeaza imbunatatirea politicilor publice.

Diaspora Voteaza propune introducerea votului electronic pentru romanii din diaspora si este o campanie desfasurata exclusiv de voluntari.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere la adresa raluca.teodor@grspsociety.org in limita locurilor disponibile. Deadline pentru inscriere 11.05.2011, ora 18.00.

Evenimentul face parte din Turneului Anul European al Voluntariatului 2011.

 

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.