Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum ai schimba tu lumea?

1

AIESEC Timişoara a demarat la nivel local campania 1000+ ways of global change (1000+ modalităţi de schimbare).
Noi considerăm că schimbarea începe cu tine, de aceea am pregătit 3 saptămâni de evenimente culturale, prezentări de organizaţie, wokshop-uri tematice ca să te convingem că merită sa îţi aduci contribuţia.

Spune-ţi părerea! Intră pe blogul AIESEC Timişoara şi lasă un comentariu despre cum ai schimba tu lumea, prin lucruri simple dar relevante. Iată câteva testimoniale ale unor persoane care cred că merită să facă o schimbare.

film youtube

Din dorinţa de schimbare în perioada 4-22 octombrie, AIESEC Timişoara desfăşoară 2 mari proiecte: Recrutarea de Toamnă şi AIESEC Academy. Dacă te-am făcut curios te aşteptăm marţi în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, orele 18.00, la evenimentul de deschidere.

Nici nu-ţi închipui ce te aşteaptă!

Va continua……

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.