Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CROMATOBLAST – incubator107 Timişoara aniversează 1 an

0

Facem ziua verde şi noaptea albă.

Sâmbătă, 20 iulie, la Muzeul Satului Bănăţean, incubator107 Timişoara aduce 24 de ore de culoare, cât pentru un an de activitate.

 

Dăm startul de dimineaţă, de la ora 10, şi avem parte de ateliere cât mai diverse, de la impovizaţie teatrală la tango, de la tehnici de autoapărare la jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi de la slackline la boardgames. De data aceasta am pregătit o zonă specială pentru copii, cu jocuri care mai de care mai zglobii. Aşternem şi Piaţa Făuritorilor, unde meşterii noştri aduc obiecte făurite de ei, iar oamenii au ocazia să cumpere direct de la artişti. Între ateliere şi plimbări prin iarbă, ne răcorim cu limonadă şi felii de pepene verde. Nu lipsesc din program baloanele uriaşe de săpun, bătaia cu apă şi jocurile copilăriei. Ne tragem în chip la ”Funky Fun Photo Booth”, aşa cum nu ne-a mai văzut nimeni. După atâtea activităţi ne delectăm cu o brioşă la umbra unui copac şi ne pregătim de lăsarea nopţii.

La ceas de seară, Teatrul Studenţesc Thespis aduce piesa “Verde” şi ne strânge pe toţi în jurul scenei. Când ni se face foame ne îndreptăm spre zona atelierelor gastronomice, unde putem să ne preparăm singuri bunătăţile. Servim un sandviş sau un gulaş, luăm o bere rece şi ne îndreptăm spre scenă.

Noaptea e abia la început şi printre frunze răsună ritmurile lui Beck Corlan, One Lion, Methadone Skies şi Rubik’s Cube. Luăm un energizant şi ne pregătim de încă o oră nebună, cu Dj Limun la butoane. Pe urmă luăm o pungă de popcorn şi ne instalăm la ”Fright Night”, tură de proiecţii video marca Marele Ecran. Spre dimineaţă avem parte de cafea la oală şi oameni frumoşi, mic dejun pe pături în iarbă, prieteni şi poveşti, jocuri ad-hoc şi răsărit de soare.

Hai cu noi să vezi pe pielea ta ce înseamnă incubator107!

*Participarea se face pe baza unei donaţii de 5 RON.

afis cromatoblast

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.