Conferinta pe tema „Leading Change” la Arad cu Jim BAGNOLA

0

Conferinta: *Jim BAGNOLA pe tema „Leading Change”, Waterhouse, Arad, 2 martie 2012

Scopul conferintei: sa se inteleaga biologia schimbarii si influenta sa asupra productivitatii, stresului si sanatatii.
Locatie: Waterhouse, Arad
Agenda evenimentului:
09.30 Inregistrare
10.00 Primul Modul: Jim Bagnola
11.30 Pauza de cafea
11.45 Al Doilea Modul: Jim Bagnola
13.00 Pauza de masa
14.00 Al Treilea Modul: Jim Bagnola
15.30 Pauza de cafea
15.45 Modulul 4: Jim Bagnola si invitatii sai, sesiune moderata de Adela Cristea
17.30 Ceremonie de incheiere, acordare de diplome, autografe
18.00 Sfarsitul evenimentului.
Costul de participare este de 149 Eur fara TVA. Acest cost include ziua de training cu Jim Bagnola, pauzele de cafea, pranzul, si diploma de participare. Materialele de curs sunt incluse.
Acest eveniment este organizat impreuna cu Ascent Group.
*Jim Bagnola este speaker international, executive coach si un educator corporativ. Este expert in domeniul leadershipului si al managementului corp-minte, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.
Detalii despre conferinta: www.jimbagnola.ro/arad

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează