Conferinta pe tema „Leading Change” la Arad cu Jim BAGNOLA

0

Conferinta: *Jim BAGNOLA pe tema „Leading Change”, Waterhouse, Arad, 2 martie 2012

Scopul conferintei: sa se inteleaga biologia schimbarii si influenta sa asupra productivitatii, stresului si sanatatii.
Locatie: Waterhouse, Arad
Agenda evenimentului:
09.30 Inregistrare
10.00 Primul Modul: Jim Bagnola
11.30 Pauza de cafea
11.45 Al Doilea Modul: Jim Bagnola
13.00 Pauza de masa
14.00 Al Treilea Modul: Jim Bagnola
15.30 Pauza de cafea
15.45 Modulul 4: Jim Bagnola si invitatii sai, sesiune moderata de Adela Cristea
17.30 Ceremonie de incheiere, acordare de diplome, autografe
18.00 Sfarsitul evenimentului.
Costul de participare este de 149 Eur fara TVA. Acest cost include ziua de training cu Jim Bagnola, pauzele de cafea, pranzul, si diploma de participare. Materialele de curs sunt incluse.
Acest eveniment este organizat impreuna cu Ascent Group.
*Jim Bagnola este speaker international, executive coach si un educator corporativ. Este expert in domeniul leadershipului si al managementului corp-minte, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.
Detalii despre conferinta: www.jimbagnola.ro/arad

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează