Conferinta Internationala de Matematici Aplicate / Baia Mare 1-4 septembrie 2010

0

Maramuresul face casa buna cu matematica! In toamna se desfasoara in Maramures Conferinta Internationala de Matematici Aplicate. Cu aceasta ocazie personalitati stiintifice din tara si strainatate sunt asteptate in Baia Mare.

Potrivit emaramures.ro „editia din acest an ii este dedicata profesorului universitar dr. Nicolae Pop, decanul Facultatii de Stiinte. Programul conferinţei cuprinde conferinte in plen, minisimpozioane, dar si vizitarea unor obiective turistice.”

Cea de-a saptea editie a conferinta va debuta in 1 septembrie, cu un vernisaj al unei expozitii de grafica semnata de o serie de matematicieni. Vor expune profesorii universitari Octavian Cira (Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad), Lidia Elena Kozma (UNBM) – organizatoarea expozitiei, Stefan Maruster (Universitatea de Vest Timisoara) si Eugen Paltanea (Universitatea „Transilvania” Brasov).

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează