Conferinta Heading for the Future, Timisoara 20-21 noiembrie ’09

1

Comunicat de presă
Ne îndreptăm spre viitor cu AIESEC Timişoara!

Organizaţia studenţească AIESEC Timişoara desfăşoară la finalul acestei săptămâni, între 20-21 noiembrie a.c, în sala S2 din cadrul Facultăţii de Drept,  conferinţa Heading for The Future.

logo-2Acest eveniment este dedicat membrilor AIESEC Timişoara cu o experienţă de peste 1 an în această organizaţie pentru a le oferi acestora informaţii şi indicaţii cu privire la următorii paşi ce trebuie îndepliniţi atât în viitoarea lor carieră, cât şi în dezvoltarea lor personală.

Scopul acestui eveniment este în primul rând de a-i ajuta pe AIESEC Alumni să conştientizeze importanţa pe care AIESEC  a avut-o în dezvoltarea lor atât personală, dar mai ales profesională; iar în al doilea rând de a discuta aspecte ce ţin de mediul economic timişorean şi de a găsi soluţii la problemele identificate. Printre speakerii ce vor susţine trainingurile din cadrul acestui eveniment enumerăm pe: Mihail Muşat, Adela Cristea sau Florentin Banu.

Pe această cale, AIESEC Timişoara vă invită să participaţi la conferinţa intitulată Heading for The Future ce va începe vineri, 20 noiembrie, de la ora 16:30, ocazie cu care veţi putea vorbi cu oricare din speakeri, iar sâmbătă, 21 noiembrie la ora 14 vă invităm să luaţi interviu domnului Florentin Banu.

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărând în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliară de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Pentru mai multe detalii despre agendă şi speakeri accesaţi site-ul oficial al evenimentului, aiesectm.ro

Vă aşteptăm!!!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.