Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Heading for the Future, Timisoara 20-21 noiembrie ’09

1

Comunicat de presă
Ne îndreptăm spre viitor cu AIESEC Timişoara!

Organizaţia studenţească AIESEC Timişoara desfăşoară la finalul acestei săptămâni, între 20-21 noiembrie a.c, în sala S2 din cadrul Facultăţii de Drept,  conferinţa Heading for The Future.

logo-2Acest eveniment este dedicat membrilor AIESEC Timişoara cu o experienţă de peste 1 an în această organizaţie pentru a le oferi acestora informaţii şi indicaţii cu privire la următorii paşi ce trebuie îndepliniţi atât în viitoarea lor carieră, cât şi în dezvoltarea lor personală.

Scopul acestui eveniment este în primul rând de a-i ajuta pe AIESEC Alumni să conştientizeze importanţa pe care AIESEC  a avut-o în dezvoltarea lor atât personală, dar mai ales profesională; iar în al doilea rând de a discuta aspecte ce ţin de mediul economic timişorean şi de a găsi soluţii la problemele identificate. Printre speakerii ce vor susţine trainingurile din cadrul acestui eveniment enumerăm pe: Mihail Muşat, Adela Cristea sau Florentin Banu.

Pe această cale, AIESEC Timişoara vă invită să participaţi la conferinţa intitulată Heading for The Future ce va începe vineri, 20 noiembrie, de la ora 16:30, ocazie cu care veţi putea vorbi cu oricare din speakeri, iar sâmbătă, 21 noiembrie la ora 14 vă invităm să luaţi interviu domnului Florentin Banu.

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărând în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliară de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Pentru mai multe detalii despre agendă şi speakeri accesaţi site-ul oficial al evenimentului, aiesectm.ro

Vă aşteptăm!!!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Heading for the Future la Timisoara | Lume Buna

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.