Concurs pentru scoli cu ocazia Saptamanii Educatiei Globale 13-21 noiembrie

0

Institutul Intercultural Timişoara contribuie la promovarea Săptămânii educaţiei globale (13-21 noiembrie) prin realizarea unui concurs pentru şcolile care:

– Desfăşoară activități în parteneriat cu şcoli din afara Uniunii Europene sau care
– Implică în activităţile lor membrii ai comunităţilor de migranţi din România

În acest sens, invităm şcolile interesate să prezinte proiectele lor pe forumul de pe site-ul Migrant în România

Şcolile cu cele mai bune proiecte:

– vor câştiga o colecţie de publicaţii pe teme de educaţie interculturală şi educaţie pentru cetăţenie democratică, care cuprinde şi Repere-Manual de educaţie pentru drepturile omului cu tineri, realizat de Consiliul Europei şi publicat de Institutul Intercultural Timişoara.

– vor avea posibilitatea de a publica proiectul lor în Revista Migrant în România (www.migrant. ro/revista)

Pentru detalii ne puteţi contacta aici sau pe adresa: oana.nestian@intercultural.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează