Concurs dedicat studenților de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București

0

STOICA & AsociaţiiAsociaţia Studenţilor în Drept și Centrul pentru studii de drept natural și analiză normativă (CSDNAN) lansează a V-a ediție a Concursului de procese simulate de drept civil „Profesor Constantin Stătescu”. Cu această ocazie, studenții din anii II și III de studiu ai Facultății de Drept sunt invitați să își demonstreze cunoștințele juridice de drept civil și abilitățile oratorice.

👉 Înscrierea candidaților se va desfășura până pe 26 martie, ora 23:59.

👉 Informații suplimentare despre etapele concursului, premiile oferite și formularul de înscriere sunt disponibile aici: https://lnkd.in/eXrKABsK

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.