Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Compania HELLA România îi invită pe toți cei interesați și pasionați de educație la un eveniment gratuit dedicat revoluției educaționale

0

Timișorenii vor avea parte de un eveniment deosebit pentru orașul lor. HELLA Driving Education Day reunește specialiștii în educație, din România și din străinătate, într-o singură zi destinată progresului în educație.

image

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează în data de 9 Aprilie, 2016, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, începând cu ora 08:30 am, evenimentul “HELLA Driving Education Day”.  Această zi va fi dedicată specialiștilor din învățământ, cadre didactice, formatori, ONG-uri, dar și tuturor părinților din toată România care doresc să afle noile tendințe în materie de educație de la experții din domeniu.

“HELLA Driving Education Day este a doua inițiativă din seria unor evenimente anuale pe care compania HELLA România le găzduiește în Timișoara, în semn de recunoștință față de comunitatea în care își desfășoară activitatea.

În cadrul evenimentului din 9 Aprilie, participanții vor avea ocazia să descopere secretele educației, într-o perioadă caracterizată de progres tehnologic, direct de la guest speakerii evenimentului: Florian Colceag, Sugata Mitra, Marian Staș, Sebastian Burduja, Diana Andone și Sorin Ionescu”, precizează Octav Jurcoane, Manager de Brand și Comunicare în cadrul companiei HELLA România.

Accesul în cadrul evenimentului se face pe baza unei invitații, care se poate obține doar în urma unei înscrieri și a unei preselecții.

Perioada de înscriere a început în data de 1 Februarie, 2016 și se va încheia în 18 Martie, 2016. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare vor primi confirmarea, prin email, până în data de 25 Martie, 2016.

Pentru cei care nu au posibilitatea să participe la HELLA Driving Education Day în Timișoara, organizatorii au pregătit o surpriză care constă în transmiterea evenimentului, în timp real, pe internet, prin opțiunea de livestream.  

Cei care doresc să participe la HELLA Driving Education Day,  în Timișoara sau prin opțiunea de livestream, sunt rugați să ne comunice interesul față de eveniment prin completarea formularului de pe pagina: www.hella.ro/events

HELLA Driving Education Day este un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Primaria Municipiului Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.