Cheia catre fondurile europene

0

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va organiza in perioada 6-7 octombrie 2010, seminariile „Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene”.

Obiectivul proiectului ”Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene” este de a informa şi de a instrui 25 de tineri din Satu-Mare despre oportunitatile de finantare a proiectelor din fonduri europene.
Seminariile vor avea ca tematică subiecte cum ar fi: cadrul strategic al fondurilor europene si completarea unei cereri de finantare POSDRU.

La aceste seminarii, se pot inscrie tinerii din judetul Satu-Mare, cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani. Proiectul „Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene” este cofinanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin Directia Judeteana de Tineret Satu-Mare. Cele doua seminarii vor avea loc in incinta filialei Satu-Mare a Universitatii de Vest Vasile Goldis, sala B 13, intre orele 12-17.

Cei interesati se  pot  inscrie la aceste seminarii completand formularul de aici, pe site-ul www.amid.org.ro, sectiunea Inscriere seminarii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează