Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Charity Quiz Night @ Timișoara: eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru a susține educația copiilor din familii în dificultate

0

Marți, 28 noiembrie, de la ora 19:00, are loc a treia ediție Charity Quiz Night, un eveniment caritabil cu joc de întrebări. Organizat periodic de asociația Blythswood Banat, evenimentul strânge fonduri pentru a susține educația copiilor din familii în dificultate. Locația Quiz-ului este aceeași – Urban: Food & Drink Timisoara.

Cei care doresc să participe și să fie generoși, își înscriu echipa online (între 2-6 membri pe echipă) și donează 20 lei de persoană către asociație.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul:

https://goo.gl/forms/8h0Wh8NLjHSNHz513

Până acum, serile de quiz au strâns în total 3.450 lei în sprijinul centrelor de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii defavorizate.

Evenimentul caritabil este organizat în 8 runde, a câte 8-10 întrebări fiecare. Subiectele variază de la geografie, cultură generală, actualități, filme și muzică, iar unele runde pot avea răspunsuri în ordine alfabetică sau tematice. Jocul în sine este foarte interactiv: pe de-o parte este un bun prilej de a te distra cu prietenii, iar pe de altă parte este o compeție cu toate celelalte mese.

Blythswood Banat coordonează două centre de zi pentru copii în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat.

La Charity Quiz Night, echipele care răspund corect la cele mai multe întrebări vor câștiga premii de grup, iar dacă participă la tombola serii, pot câștiga premii individuale. Un bilet de tombolă costă 5 lei, iar premiile pot valora între 100 și 500 lei.

Toate premiile oferite sunt cadouri din partea firmelor și persoanelor fizice care susțin scopul caritabil. Toți banii strânși la eveniment sunt direcționați centrelor de zi Blythswood Banat pentru îngrijirea copiilor și prevenirea abandonului școlar.

Pentru mai multe informații, consultați pagina evenimentului:  http://bit.do/charityquiznight3

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.