Ce parere ai avea daca intre 8-12 septembrie ai fi la conferinta internationala Recycle Weekend?

0

Ce parere ai avea daca intre 8-12 septembrie ai fi la Recycle Weekend, o conferinta internationala care va avea loc la Timisoara?
AIESEC Timisoara te invita la cea mai tare conferinta a sezonului. Recycle Weekend inseamna sustenabilitate, multiculturalitate, distractie, reciclare. Ai sa te delectezi cu limonada si sesiuni « verzi » de-a lungul celor 5 zile.

Si partiile bune nu se termina aici. De cati bani e nevoie? Taxa de participare este de 120 de lei si cuprinde masa, cazare si traininguri. Iar pentru participantii care nu doresc mancare taxa este de doar 20 de lei, pret care contine cazare si traininguri.
Elementul multicultural al conferintei vor fi internationalii care vor aduce un plus de energie si diversitate sesiunilor. Tineri din intreaga lume vor veni la Timisoara sa descopere alaturi de participantii romani, cum sa fie sustenabili in actiunile de zi cu zi si cum sa recicleze .
Pentru informatii complete, agenda si formular de aplicare acceseaza : www.aiesectm.ro/rw

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează