Ce este esoterismul? Alfa sambata 17 aprilie la Timisoara!

1

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita sambata, la prelegerea filosofica:

Ce este esoterismul?

Traim timpuri in care prejudecata inlocuieste cunoasterea, superficialitatea se substituie intelegerii profunde, locul valorilor e luat de non valori s.a.m.d. Auzim, dar nu ascultam; vedem, dar nu patrundem cu privirea; vorbim, dar nu comunicam; muncim, dar nu construim; respiram, dar uitam sa traim. Filosofiile, religiile, artele, stiintele, toate au sau au avut un centru esoteric in care oamenii putea sa invete sa asculte, sa vada in profunzime, sa construiasca edificii fizice sau spiritual durabile, sa deprinda marea Arta de a Trai. Ce a mai ramas din esoterism? Mai avem nevoie de acesta?

Va invitam la o prelegere filosofica despre o perspectiva asupra Vietii care depaseste aparentele, stereotipurile si ne poate ajuta sa ne deschidem sufletul si mintea pentru a capta idei situate intr-o lume a constiintei superioare, pentru a invata sa dam un sens nobil propriei vieti.

17 aprilie 2010, la ora 18.00 la sediul asociatiei Noua Acropola din str. Lucian Blaga, nr. 4 (Timisoara)
Prezinta: Monica Varga

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.