Campanie pentru oferirea de carucioare si burse de studiu pentru tinerii cu handicap

0

Campanie pentru oferirea de carucioare si burse de studiu pentru tinerii cu handicap. Asociatia Young Goldfish sustine campania de strangere de fonduri ”Investiti in potential” initiata de Fundatia Licinium. Campania se desfasoara pe litoral pana la sfarsitul lunii august 2010.

Voluntarii vor imparti servetele umede personalizate cu logo-ul campaniei ”Investiti in potential” si vor strange fonduri pentru tinerii cu handicap pe plaja si la terasele sau in cluburile de pe litoral.

Campania “Investiti in potential” urmareste integrarea socio-profesionala a tinerilor cu handicap, continuarea educatiei si o viata independenta pentru acestia.
Daca vrei sa fii voluntar sau vrei sa afli mai multe detalii scrie pe adresa youngoldfish@gmail.com si trimite datele tale de contact.

Sursa: ong-online.eu
Via charitygift.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează