Campanie de strangere de rechizite pentru copii din familiile sarace din Arad

0

Asociatia Amvest organizeaza in perioada 08.09.2011 -16.09.2011 campanie  “Drept la Educatie“, campanie de strangere de rechizite pentru copii din familiile sarace din Arad.

Aradenii care doresc sa doneze rechizite, imbracaminte sau incaltaminte sunt  asteptati in Ahmad Tea House, Piata Avram Iancu 9 – Arad, acolo unde este  amplasat centrul de donatii.

In data de 16.09.2011 incepand cu ora 20.00 in Ahmad Tea House se va organiza  un recital in scop caritabil sustinut de Oana Togoe, o tanara speranta a Aradului. Intrarea este libera si o parte din incasarile facute de local in timpul recitalului se vor redirectiona catre achizitionarea de rechizite.

“In perioada 08.09.2011 -16.09.2011 incercam sa demonstram ca suntem in primul rand oameni si mai ales ca nu suntem imuni la problemele celor din jurul nostru. Zeci de copii din Arad raman nescolarizati sau abandoneaza  scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare si ne dorim sa aducem o bucurie acestor tineri aflati la  inceput de drum.

Vom selecta cu atentie familiile cu probleme si avem toata increderea ca si de data asta aradenii vor spune da. “ – spune Daniel Mitre, reprezentantul Asociatiei Amvest.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează