Campania „Drept la Educatie” de la Arad

0

Perioada 8-16 septembrie 2011 a fost dedicata campaniei “Drept la Educatie”, o campanie initiata de Asociatia Amvest, cu sustinerea organizatiilor Pro Tineret Vest si Progress On din Arad.

Liceul Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal” Arad s-a implicat în Campania de strângere de jucării haine și rechizite, ”DREPT LA EDUCAȚIE” şi au reuşit să ofere un zambet copiilor din familiile nevoiaşe care vor intra zilele următoare în posesia rechizitelor şcolare, dar şi a obiectelor de îmbracăminte donate de arădeni pe toată perioada campaniei.
Campania a fost încheiată cu un recital sustinut de Oana Togoe, o tânără solistă din Arad, care a umplut până la refuz locaţia din Piaţa Avram Iancu, locul unde a fost creat centrul de donaţii pe toata durata campaniei.  Evenimentul a fost prezentat de actrita Giorgiana Elena Popan.

Daniel Mitre, presedintele asociatiei Amvest -”Misiunea noastra a fost destul de simplă şi suntem mulţumiţi că ne+am atins scopul. Această campanie a fost o reuşită datorită oamenilor din jurul nostru, datorită arădenilor inimoşi. Sunt mândru că locuiesc în acest oraş si mai ales mândru că oamenii nu au uitat semnificaţia cuvântului solidaritate.”

Donaţiile vor ajunge la cateva nevoiaşe din Arad si Lipova, Centrul Maternal Arad, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Arad. In acelaşi timp rugăm aradenii să ne sesizeze cazuri care in opinia lor merită sprijinite. Recomandările se pot face la adresa de email – amvestarad@gmail.com

Asociatia Amvest

www.amvest.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează