Brașov: Admitere în sistemul de învățământ profesional dual

0

Etapa a 2-a de admitere în sistemul de învățământ profesional dual 26.07. – 28.07.

Campus Tehnic Brașov

Elevii care au absolvit clasa a 8-a pot alege acum Campus Tehnic Brașov, reprezentat de Școala Profesională Germană Kronstadt și Colegiul Tehnic Energetic ”Remus Răduleț”.

Calificări disponibile: Operator la mașini unelte cu comandă numerică, Sudor, Sculer matrițer, Confecționer articole din piele și înlocuitori, Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor, Mecanic utilaje și instalații în industrie, Electromecanic utilaje și instalații industriale.

Înscrierile vor avea loc în perioada 26-28 iulie. Pentru mai multe informații se pot accesa site-urile oficiale www.campustehnicbrasov.ro, www.sgk.ro și www.ctenergeticremusradulet.ro.

Campus Tehnic Brașov este un proiect de succes al asociației DWK Fit for Future și susținut de companiile partenere Premium Aerotec, Caditec, Elmas, Draexlmaier, Joysonquin, Hutchinson, Kronospan, Lingemann, Mepro, NBHX Rolem, Preh, Ramoss Com, Schaeffler, Schneider, Schulte & Schmidt, Stabilus, Varta și Vitesco. Elevii înscriși vor avea șansa să se dezvolte academic și profesional, acumulând informații esențiale de la cadrele didactice și realizând stagii de practică sub îndrumarea specialiștilor care reprezintă companiile partenere.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.