BookLand revine cu drag la Timisoara

0

 Începând de marti, 22 mai si până duminica 27 mai, in intervalul 09:00 – 22:00, Caravana BookLand își așează din nou tabăra laIulius Mall din Timisoara. Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos târg de carte din România le-a pregătit BookLanderilor timișoreni un playlist cu mii de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Suntem încântaţi că organizatorii BookLand au ales, pentru al doilea an consecutiv, Iulius Mall Timişoara ca loc de desfăşurare al evenimentului. La ediţia precedentă, publicul bănăţean a demonstrat că este iubitor de lectură şi apreciază astfel de manifestări culturale. Cu siguranţă, şi anul acesta audienţa va fi la fel de numeroasă şi interesată de apariţiile editoriale propuse la BookLand”, a declarat Daniela Savescu, Marketing Manager Iulius Mall Timisoara.

Pentru că oriunde am merge promovăm artiștii locali și nu numai, combinând lectura cu arta în cel mai inedit mod, în Timișoara vom susține pe toată perioada de desfășurare a Caravanei BookLand expozițiile artistului plastic Maria Bana Jichița și a sculptorului Laura Teculescu. In data de 23 si 24 mai, de la ora 18.15, vom organiza sesiuni de lectură publică. Miercuri i-am invitat pe poeții Tudor Crețu, Borco Ilin, Adela Dragomir și Alex Stoicovici, iar joi îi așteptăm pe Marius Stefan Aldea, Daniela Ratiu, Daniel Vighi si Robert Șerban să ne recite câteva dintre poeziile lor de suflet. Tot joi, îi așteptăm și pe elevii de la Liceul de Muzică Ion Vidu să susțină unintermezzo muzical alături de îndrăgiții poeți timișoreni.

De asemenea, anunțăm un sfârșit de săptămână plin de distracție și creativitate și pentru cei mici! Îi așteptăm pe toți prichindeii din Timișoara să vină în Iulius Mall Timisoara să se distreze: să cânte, să danseze și să deseneze alături de BookLand, în după-amiezilede vineri si sâmbătă.

Vineri, 25 mai, ne vor incanta copiii de la Teatrul de papusi Merlin din Timisoara, iar sambata, 26 mai, vom dansa si vom picta impreuna cu talentatii copii ai Palatului Copiilor din Timisoara, atent indrumati de doamnele profesoare Aurelia Grigorescu si Felicia Selejan.

Ne bucurăm să ne întoarcem la Timisoara, unde ne-am făcut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Prima dată am fost primiti de publicul timisorean cu căldură si entuziasm. Suntem siguri că si de această dată va fi cel putin la fel. Suntem nerăbdători să ne revedem prietenii timisoreni!” – Sorin Lucaci, coordonator BookLand. 

Te asteptăm si pe tine cu drag, să-ti iei portia de cultură! Povestea continuă.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează