Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Becoming a Startup Kid. The Timişoara Way

0

Becoming a Startup Kid – 4 aprilie, ora 17.00

Timișoara Startup Kids revine în luna aprilie și organizează un eveniment special pentru liceeni.

Cel de-al doilea eveniment Timișoara Startup Kids – Becoming a Startup Kid, are loc joi, 4 aprilie, și este orientat către liceeni. În cadrul evenimentului se vor prezenta oportunitățile ecosistemului antreprenorial tech din Timişoara, dar si oportunităţi din domeniu în cadrul diverselor comunități tech și organizații studențești.

Evenimentul va începe cu prezentarea Startup Hub și a proiectelor desfăşurate sub egida Startup Hub:

  • Vlad Temian, Cornel Punga – CoderDojo
  • Alina Bunei – Startup Kids
  • Radu Ticiu – Timişoara Mobile Development Group
  • Andrei Marin – GeekMeet48 Timişoara
  • Bogdan Solga – TMJUG
  • Radu Ticiu – Tim Teen IT Summer School

 

Apoi, organizaţiile studenţeşti cu activităţi în domenii tehnice şi antreprenoriale vor prezenta oportunităţile pe care le au studenții în Timişoara. Invitații acestei secțiuni sunt AIESEC, OSUT, BEST, LIGA AC şi ASSEUT.

Programul serii va include de asemenea un panel de discuţii ce îi va aduce în prim plan pe:

  • Alessandro Pilotti și Marius Sebastian Trif – Cloudbase Solutions / www.cloudbase.it
  • Vlad Temian și Bogdan Gâza – Simply Social / www.gosimplysocial.com
  • Ionuţ Antiu – Style Jukebox / www.get-jukebox.com

Aceștia vor prezenta experienţa şi evoluţia lor ca antreprenori în mediul timişorean.

Becoming a Startup Kid

Pe durata întregului eveniment cei interesați vor putea discuta cu antreprenorii locali prezenți la eveniment și vor putea afla în ce mod pot lansa și dezvolta un startup în Timișoara.

 

Radu Ticiu, unul dintre organizatorii evenimentului și un promotor activ al antreprenoriatului din domeniul IT în Timișoara:

„Vârsta și profilul psihologic, caracterizat prin non-conformism, independență, curiozitate, dorința de a-și dovedi calitățile, spiritul competitiv, puterea de muncă surprinzătoare atunci când se ocupă de ceea ce le place, interesul special pentru gadget-uri si domeniul hi-tech, în general, fac din liceeni un grup țintă cu un foarte bun potențial de a iniția și dezvolta proiecte spectaculoase. Evenimentele din cadrul programului Timișoara Startup Kids, vor permite liceenilor să întâlnească și în lumea reală, nu doar prin intermediul Internetului, antreprenori de succes și mentori pentru a-i ajuta să își fructifice ideile.”

Evenimentul are loc joi, 4 aprilie, între orele 17:00-19:30, la Timişoara Startup Hub, Clădirea City Business Centre, Conference Centre, Corpul D, mezanin, în Piaţa 700.

Prezența la eveniment se poate confirma pe pagina:  http://www.facebook.com/events/144114375761687/

—————–

Timișoara Startup Kids – Becoming a Startup Kid este un eveniment gratuit pentru liceeni și este dezvoltat de Startup Hub.

Organizatori: Timișoara Startup Hub & Startup Kids

Startup Kids își propune să creeze evenimente motivaționale prin care dorește să crească interesul tinerilor față de antreprenoriat în domeniul tech, dar și în alte industrii creative. Primul eveniment Startup Kids a avut loc în luna februarie, la care au luat parte mai mult de 150 de participanți: elevi, studenți și tineri antreprenori.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.