Avon pornește campania „Friends vs. Followers” în liceele din România, odată cu lansarea parfumului TTA Everlasting

0

Mii de elevi și studenți vor învăța să recunoască și să dezvolte relații de prietenie sănătoase și echilibrate

Odată cu lansarea parfumului TTA Everlasting, Avon demarează campania „Friends vs. Followers” în licee și universități, o inițiativă care promovează valoarea prieteniilor autentice și educația împotriva abuzurilor relaționale.

Today Tomorrow Always (TTA) – Everlasting este un parfum care celebrează legăturile de prietenie durabile. Inspirat de iubirea față de prieteni, acest parfum este o interpretare rafinată a conexiunilor sincere și a momentelor speciale petrecute alături de cei dragi, fie că vorbim despre cea mai bună prietenă din copilărie, colega de bancă din liceu sau relația specială dintre mamă și fiică.

Campania „Friends vs. Followers”, al cărei mesaj este „Sărbătorește prietenia de-o viață”, își propune să ajungă la 10.000 de elevi și studenți din 110 licee și universități din întreaga țară, oferindu-le instrumentele necesare pentru a recunoaște și aprecia prieteniile adevărate într-o lume tot mai digitalizată.

Pentru a spori înțelegerea și aprecierea prieteniilor autentice în era digitală, Avon va aduce în atenția elevilor și studenților diferența dintre prietenii adevărați și urmăritorii din social media. Subiectul este de o importanță deosebită, mai ales în contextul interacțiunilor tot mai frecvente pe platformele sociale.

Cu ajutorul experților de la Fundația Friends for Friends, Avon își propune să ghideze tinerii în recunoașterea și dezvoltarea relațiilor sănătoase și echilibrate, începând de la relația cu ceilalți și până la relația cu propria persoană.

Pornind de la întrebarea „Eu știu să recunosc o prietenie?” și trecând prin analiza diferențelor dintre prieteniile online și offline, până la înțelegerea modului în care aprecierile din social media ne afectează emoțional, campania se concentrează pe promovarea autenticității și a conexiunilor reale.

Echipa Avon este dedicată sprijinirii comunității și promovării relațiilor sănătoase și autentice. 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață. 

Timp de peste două decenii, AVON a investit constant în campaniile sociale pe care le susţine, campanii care combat violența domestică și cancerul la sân.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.