Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier: Leadership pentru viitor @ CONSTANȚA

0

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani?

Cum reușește un lider de business să își motiveze echipa dar mai ales să își găsească propria inspirație și voință pentru a trece peste obstacole?

Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media?

Găsim împreună cu antreprenori de top din Constanța și invitații Atelierului de Leadership pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 28 martie de la ora 17:00 la IBIS Constanța.

Sursa: aici.

Vom sta de vorbă cu Ciprian Stanescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor, cu Paul Dicu, ultramaratonist și antrenor arte marțiale, despre disciplină și curaj în leadership și business și cu Cristina Ţopescu, prezentator TV, despre cum pot atrage liderii de business atenția media.

Ne vedem pe 28 martie, de la ora 17!
Vă așteptăm cu mare drag!

Participarea este GRATUITĂ!
Evenimentul face parte din programul Fast Track – Performanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.