Asociația pentru Democrație Educație Respect implementeaza în perioada Septembrie – Decembrie 2022 proiectul “ADERĂ LA O CONDUITĂ PREVENTIVĂ IN LUMEA VIRTUALĂ”

0

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementeaza în perioada Septembrie – Decembrie 2022 proiectul ADERĂ LA O CONDUITĂ PREVENTIVĂ IN LUMEA VIRTUALĂ”.

Scopul proiectului este promovarea printr-o educație non-formală a regulilor de conduită online pentru protecţia individuală şi familială în rândul tinerilor.

Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creşterea gradului de promovare a măsurilor de prevenție în mediul virtual; creșterea gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la riscurile din mediul virtual

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 100 tineri (14 – 35 ani) din Municipiul Târgu-Jiu..

În perioada Septembrie – Noiembrie 2022, vor avea loc următoarele activități destinate grupului țintă:

    1. Seminar interactiv SigurNet!”” (septembrie – noiembrie 2022)

    2. Flash mobADERă la o conduită preventivă în lumea virtuală(noiembrie-decembrie 2022)

Proiectul este realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția UAT Municipiul Târgu Jiu și nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia.

Alte informaţii relevante sunt disponibile pe pagina Facebook a Asociației pentru Democratie Educatie Respect în secțiunea Evenimente: https://www.facebook.com/ADERTarguJiu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.