Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER | Fii învingător în sesiune

0

ASER a dat startul campaniei “10 pentru Sesiune”, o olimpiadă plină de rime amuzante și concursuri pregătite special pentru a te motiva pe tine să devii campion. În perioada 7-27 iunie, buna dispoziție și boost-ul de energie de care ai nevoie sunt asigurate. Pregătește-te să ajungi primul la linia de finish în maratonul examenelor. 

Timp de 11 ani, ASER a fost alături de studenți în fiecare sesiune, iar anul acesta nu face excepție. Stickerele și rimele amuzante îți vor face galerie și în această vară, încurajându-te să găsești motivația pentru a trece de toate obstacolele. Odată ajuns la final, vei constata că examenele nu au fost mai grele decât o tură de alergare în parc.

Alături de British American Tobacco și Neversea, ASER a pregătit pentru tine experiențe de neuitat. Premiile de pe traseu vor face ca maratonul examenelor să fie doar antrenamentul pentru o vară binemeritată după toată munca depusă.

Asigură-te că ocupi un loc pe podiumul sesiunii și fii cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram ASER pentru a afla mai multe detalii despre campanie și mai ales despre premierea mult așteptată!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact  în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.