„Arad, Mobilizează-te!”

0

Miercuri, 1 Iunie 2011, la ora 13.00, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, la sala sporturilor Victoria din Arad, va avea loc finala competiţiei interşcolare  « Arad Mobilizează-te! ».

Aflat la prima ediţie, proiectul început în luna mai s-a bucurat mare succes în rândul elevilor arădeni. Peste 800 de copii, împreună cu profesorii şi părinţii lor s-au mobilizat în cadrul probelor sportiv-distractive care le-au pus la încercare diversele calităţi fizice, îndemânarea şi spiritul de echipă.

După ce au înfruntat valurile din bazinul olimpic Delfinul în cadrul primei etape a concursului, iar apoi s-au întrecut în probe de sală, echipele formate din elevi, părinţi şi profesori se  întorc în competiţie pentru marea finală. Echipele finaliste sunt :

Şcoala Generală nr.5 Arad

Liceul Pedagogic “Dimitrie Ţichindeal” Arad

Grup Şcolar “Csiky Gergely” Arad

Liceul Teoretic “Adam Muller Guttembrunn” Arad

Pe lânga cele 4 finaliste vor fi prezente la festivitatea de premiere echipele care au fost eliminate din concurs:

Colegiul Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad

Liceul Teoretic “Vasile Goldiş” Arad

Şcoala Generală  “Aurel Vlaicu” Arad

Şcoala Generală  “Avram Iancu” Arad

 

Toţi elevii şi toate şcolile participante la competiţie « Arad Mobilizează-te ! » vor primi premii constând în diverse materiele sportive.

În paralel cu competiţia va avea loc şi o interesantă expoziţie de desene intitulată * Lumea sportului văzută de mine *. La această expoziţie pot participa elevi din judeţul Arad.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează