Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Arad, Mobilizează-te!”

0

Miercuri, 1 Iunie 2011, la ora 13.00, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, la sala sporturilor Victoria din Arad, va avea loc finala competiţiei interşcolare  « Arad Mobilizează-te! ».

Aflat la prima ediţie, proiectul început în luna mai s-a bucurat mare succes în rândul elevilor arădeni. Peste 800 de copii, împreună cu profesorii şi părinţii lor s-au mobilizat în cadrul probelor sportiv-distractive care le-au pus la încercare diversele calităţi fizice, îndemânarea şi spiritul de echipă.

După ce au înfruntat valurile din bazinul olimpic Delfinul în cadrul primei etape a concursului, iar apoi s-au întrecut în probe de sală, echipele formate din elevi, părinţi şi profesori se  întorc în competiţie pentru marea finală. Echipele finaliste sunt :

Şcoala Generală nr.5 Arad

Liceul Pedagogic “Dimitrie Ţichindeal” Arad

Grup Şcolar “Csiky Gergely” Arad

Liceul Teoretic “Adam Muller Guttembrunn” Arad

Pe lânga cele 4 finaliste vor fi prezente la festivitatea de premiere echipele care au fost eliminate din concurs:

Colegiul Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad

Liceul Teoretic “Vasile Goldiş” Arad

Şcoala Generală  “Aurel Vlaicu” Arad

Şcoala Generală  “Avram Iancu” Arad

 

Toţi elevii şi toate şcolile participante la competiţie « Arad Mobilizează-te ! » vor primi premii constând în diverse materiele sportive.

În paralel cu competiţia va avea loc şi o interesantă expoziţie de desene intitulată * Lumea sportului văzută de mine *. La această expoziţie pot participa elevi din judeţul Arad.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.