Ajuta un catel, sprijina un batran, invata sa fii voluntar!

0

Asociaţia Culturală  Noua Acropolă

te aşteaptă la

Zilele voluntariatului

16-21 iulie 2001

Noi, membrii organizaţiei Noua Acropolă suntem cu toţii voluntari, pe tot parcursul anului.

Am organizat însă un eveniment dedicat acestei idei, având certitudinea că în jurul nostru sunt multe persoane care doresc să construiască o lume mai bună şi la fel ca noi, caută idealişti cărora să li se alăture.

Ne-am propus pentru aceste zile următoarele obiective:

– să ajutăm adăpostul de câini Colţ alb din Timişoara, unde peste 200 de căţei sunt îngrijiţi şi iubiţi din iniţiativa şi efortul a două persoane care găsesc zilnic resurse să meargă mai departe şi să ofere un pic de bucurie micilor prieteni ai omului. Ei au nevoie de medicamente pentru căţei, de materiale de construcţie pentru salubrizare şi amenajare, de timpul şi implicarea noastră.

– să sprijinim centrul de bătrâni Constantin şi Elena, cu alimente, obiecte de uz casnic, medicamante, etc.

– să ne întâlnim şi să discutăm despre voluntariat, pentru a întelege mai bine acest concept complex şi a şti cum să îl aplicăm în mod corect, să îl transformăm în ceva util pentru noi şi pentru ceilalţi.

Dacă vrei să te alături obiectivelor pe care ni le-am propus, vizitează-ne în perioada 16 – 21 iulie la standul expoziţional organizat în cadrul Zilelor voluntariatului, în Atelierul de Urbanism din str. Alba Iulia nr. 2.

Te aşteptăm zilnic, între orele 11:00 şi 19:00.

Pentru ca să înţelegi mai bine conceptul complex de voluntariat, te invităm şi la cele două ateliere care urmează să se desfăşoare, pentru a-ţi împărtăşi din experienţa noastră legată de:

Voluntariatul şi arta de a trăi – marţi, 19 iulie, ora 18:30

Arta de a fi fericit prin voluntariat – joi, 21 iulie, ora 18:30

 

Toate prezentările vor avea loc în Atelierul de Urbanism al Primăriei, din str. Alba Iulia, nr. 2

Participarea este voluntară.

Nu eşti singurul(a) care visează o lume mai bună.

Vino să cunoşti şi alţi idealişti şi împreună vom putea descoperi soluţiile potrivite pentru timpurile pe care le trăim!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează