AIESEC University si-a deschis portile la Timisoara

1

AIESEC University, cel mai mare proiect desfasurat de AIESEC Timisoara si-a deschis portile si in acest an, in data de 10 martie a.c. in sala Aula Magna a Universitatii de Vest, avand drept obiectiv oferirea unei experiente de invatare complete si relevante.

Scopul a fost indeplinit intrucat am avut peste 100 de aplicanti pe toate cele 3 scoli, si astfel in decusrul saptamanii trecute am putut finaliza procesul de selectie, in urma caruia au ramas 25 de participanti pe Branding Timisoara School, 25 pe Sales School si tot 25 pe IT School.

In data de 29 martie a. c incep primele training-uri in cadrul acestui proiect, training-uri tinute de specialisti in domeniu, cunoscuti la nivel national si nu numai, pe perioada a trei saptamani.

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă. În România, AIESEC este prezent din 1990, numărând în momentul de faţă 13 locale în oraşe cheie. În 2009, AIESEC Timişoara sărbătoreşte 16 ani de activitate. Anul acesta AIESEC a primit diploma de onoare cu medalia jubiliară de aur din partea Universităţii de Vest pentru activităţile desfăşurate pe plan local şi internaţional.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.