AIESEC University, rezultate si experiente memorabile

0

 AIESEC Timisoara invita studentii la evenimentul de inchidere al celui mai mare proiect organizat pentru acestia, AIESEC University. Acesta va avea loc joi, in data de 24 mai 2012 la No Name Lounge, incepand cu ora 18:00. In cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului, impreuna cu experientele tinerilor si companiilor din timpul programului de training-uri si stagiilor de practica, urmand la finalul serii, sa fie festivitatea de premiere a participantilor.

Proiectul AIESEC University, impartit in trei mari scoli: IT School, Entrepreneurship School si Engineering School, a adus pentru tinerii studenti din Timisoara un program intensiv de training-uri pe o durata de 4 saptamani, cu specialisti din cele trei domenii, urmat de stagii de practica la companii precum ACI, Autoliv, ELBA, Continental si multe altele. Participantii au avut ocazia de a se specializa in unul dintre cele trei domenii, multi dintre ei urmand sa se angajeze in urmatoarea perioada datorita experientei capatate pe parcursul proiectului. Pentru participantii din cadrul Entrepreneurship School experienta va fi rasplatita si printr-un premiu de 3000 de lei oferit echipei castigatoare a concursului de planuri de afaceri. Acest premiu va fi acordat joi seara, in timpul ceremoniei de inchidere.

In cadrul evenimentului din 24 mai, participantii vor avea ocazia de a impartasi experientele lor din cadrul proiectului impreuna cu ceilalti tineri, iar dinte companiile si trainerii proiectului vor lua cuvantul 4 persoane pentru a le expune studentiilor implicarea lor si rezultatele pe care acestia le-au observat. De asemenea, coordonatorii proiectului vor avea un moment rezervat pentru a discuta despre impactul pe care l-a produs proiectul in randul tinerilor si in mediul corporativ, evenimentul finalizandu-se cu o petrecere organizata in cinstea participantiilor.

Evenimentul este deschis catre toate persoanele doritoare, atat din cadrul universitatilor, studenti si profesori, cat si din mediul corporativ.

Pentru mai multe informatii accesati si www.aiesectm.ro

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.