Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Timisoara recruteaza!

0

AIESEC Timisoara deruleaza pana in data de 6 aprilie, o noua campanie de recrutare sub sloganul “Some talk about change. You can provide it!”.

Campania se adreseaza studentilor determinati sa evolueze in plan personal cat si profesional, prin metode alternative si nonformale de invatare. Organizatia noastra urmareste sa reunesca studenti curajosi in perspectivele lor si  constienti de aportul lor in evolutia societatii din care fac parte.

Prezenta AIESEC in mediul timisorean s-a simtit in ultimii 18 ani prin numeroase evenimente si proiecte abordate in diferite domenii de interes. Printre principalele preocupari s-au regasit teme precum leadership-ul, educatia,  multiculturalitatea, sustenabilitatea, antreprenoriatul, IT, marketingul, resursele umane si multe altele. Diversitatea temelor avute in vedere are ca scop satisfacerea nevoilor studentilor timisoreni si crearea unui mediu propice dezvoltarii acestora.

Implicandu-se in activitatea organizatiei, studentii au o paleta larga de oportunitati: ocuparea pozitiilor de leadership, efectuarea de stagii de practica internationale, experimentarea muncii in echipa si fructificarea unui mediu global de invatare. Pentru a atinge performantele dorite, membrii noi au parte de o pregatire sistematica incepand cu momentul alaturarii echipei noastre.

Aplicarile se pot realiza pana in data de 6 aprilie, ora 20.00, accesand website-ul www.aiesectm.ro

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.