Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Timișoara prezentă la Festivalul Plai pentru al treilea an consecutiv

0

Volunatrii pasionați au făcut posibilă și ediția de anul acesta a Festivalului Plai, un loc unde toți iubitorii de arte se întâlnesc. Festivalul va avea loc la Muzeul Satului Bănățean, Timișoara, între 16-18 sepetembrie. AIESEC Timișoara este prezentă, pentru a treia oară, la acest eveniment și vine în întâmpinarea participanțiilor cu un stand plin de surprize care merită descoperite.

Festivalul Plai

Festivalul Plai este un eveniment care exprimă bucurie prin muzică, artă și multiculturalitate. După cum a obișnuit an de an, și în acestă ediție pe scenă vor urca artiști din toate colțurile lumii pentru a încânta participanții cu muzica lor inedită. Mai mult, artele abundă cu frumusețe festivalul. De la arta tradițională până la cea mai puțin convențională, trecând prin teatru, dans, carte, fotografie, film și nu numai, Festivalul Plai încearcă să aducă un prilej de bucurie pentru artistul din fiecare participant. Iar amestecul de culturi mai mult sau mai puțin cunoscute, prezente și resimțite în cadrul festivalului fac ca acest eveniment să fie unul cu totul deosebit.

Standul AIESEC Timișoara

Standul AIESEC Timișoara contribuie la partea de multiculturalitate a festivalului prin workshop-uri și prezentări  despre Programul de stagii voluntare sau platite și ledership. Vor fi prezenți atât traineri AIESEC, cât și studenții care au gustat din experiențe de exchange pentru a împărtăși poveștiile lor despre multiculturalitate și internaționalism. AIESEC va fi prezent sâmbătă și duminică cu un program încărcat și multă voie bună.

Pentru mai multe informații accesați www.plai.ro și www.aiesectm.ro

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.