Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Timişoara încheie cea de-a patra ediţie AIESEC University

0

AIESEC Timisoara, cea mai mare organizatie de tineret  din lume, a ajuns la inchiderea celui mai mare si mai important proiect organizat in Timisoara. Proiectul AIESEC University, ajuns la cea de-a patra editie, s-a bucurat de un succes real anul acesta,  in colaborare cu specialisti din cele mai mari si noi domenii de interes impreuna cu unele dintre cele mai importante companii de pe piata. Evenimentul de inchidere al proiectului va avea loc in data de 24 mai, ora 18:00 la No Name Lounge.

Proiectul AIESEC University, in cadrul caruia 150 de tineri au participat la un program de 8 saptamani de formare profesionala, a cuprins 3 scoli din arii diferite: IT School, Engineering School si Entrepreneurship School. Programul de formare a inclus training-uri tinute de specialisti cu expertiza, dar si 4 saptamani de practica la una dintre companiile partenere din cadrul proiectului. Astfel, participantii au avut ocazia de a invata de la oameni de success din domeniul IT-ului, de a primi o educatie non-formala in inginerie si, mai mult decat atat, acestia au fost indrumati si incurajati in dezvoltarea unei proprii afaceri, interactionand direct cu mediul de afaceri timisorean.

Programul a inceput in data de 23 martie si se finalizeaza in 19 mai, urmand ca in cadrul evenimentului de inchidere din 24 mai să aiba loc si festivitatea de premiere a participantilor. Proiectul a fost realizat in parteneriat cu: ACI, TrainingMasters, Universitatea Plotehnica Timisoara, Eta2U, Continental si multe altele. Companiile si trainerii din cadrul proiectului vor fi prezenti la evenimentul de inchidere impreuna cu participantii si echipa de organizare a proiectului.

Evenimentul este deschis catre toate persoanele doritoare, atat din cadrul universitatilor, cat si din mediul corporativ.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.