AIESEC Arad a marcat deschiderea proiectului GROW, ediția Summer

0

AIESEC Arad a marcat deschiderea proiectului GROW, ediția Summer, în 17 iunie 2013 de la ora 17 în sala de ședință a Consiliului Județean Arad.

 

Gazda evenimentului a fost Anastasia Karouti din Grecia, fost trainer al ediției de primăvară GROW 2013, în Sibiu. În cadrul acestui eveniment au fost prezenți și trainerii acestei ediții, Rabia Kazmi din Pakistan, Brian Li din Hong Kong și Blanka Zaja din Ungaria.

Iris Șerbănescu și Sebastian Neteda, doi participanți la edițiile precedente GROW au susținut un discurs despre experiența lor în cadrul acestui proiect educațional.

Ediția de vară a acestui proiect se adresează elevilor din clasele a 11-a și a 12-a și are ca obiectiv dezvoltarea personală pe teme precum: sistemul de valori personal, managementul de proiect, consilierea în carieră, atitudinea proactivă, creşterea încrederii de sine și susţinerea unui discurs în public. Sesiunile vor fi susținute în limba engleză de către studenții internaționali, într-un mediu atractiv, caracterizat de multiculturalitate și diversitate.

P6161395

În cadrul acestui proiect s-au înscris 150 de elevi din toate liceele arădene. GROW promovează conceptul de Practice, Learn, Step-Up, fiind singurul program inovativ de educație nonformală din România construit pe un curriculum de patru ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional, complementar activităților școlare.

Până în prezent, la nivel național, în program, au participat 7200 de elevi din 205 licee, pregătiți de 278 studenți internaționali, proiectul GROW fiind desemnat în 2012 „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

…………………………………….

GROW se bucură de sprijinul Ministerului Educației Naționale, BRD- Groupe Société Générale, Biroul de Informare al Parlamentul European în România, HP, Zentiva, Fundația eMag.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.