Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Academy revine cu o nouă ediţie în Arad

0

Pe 4 martie s-au deschis aplicăriile pentru AIESEC Academy. Acest proiect va oferi studenţilor posibilitatea unei pregătiri şi dezvoltări profesionale alături de persoane specializate în principalele domenii de interes pentru tineri (Inginerie şi  Antreprenoriat).

Logo AIESEC UniversityPe o perioadă de 4 săptămâni, tinerii arădeni vor putea interacţiona cu specialişti din companiile partenere ale acestui proiect dobândind cunoştinţe noi şi sfaturi utile. În primele 4 săptămâni se vor ţine training-uri teoretice pe cele două şcoli ale proiectului, Entrepreneurship Schoolşi Engineering School, iar după training-urile teoretice vor urma 4 săptămânii de practică în firma parteneră.

Fiecare şcoală are training-uri special concepute împreună cu partenerii noştri. Pe școala de Antreprenoriat vom avea persoane ca și Adela Cristea (Ascent Group), Tavi Vidican (Tactix) iar pe școala de inginerie vom avea firmele Leoni și Coficab.

Pentru mai multe informaţii despre proiect, agenda completă a fiecărei şcoli şi înscrieri (până în data de 31.03.2013 la ora 23:59) vizitaţi site-ul AIESEC Arad (www.aiesecarad.ro).

Evenimentul de deschidere va fi în data de 2 aprilie la ora 17:00 la Consiliul Județean, iar proiectul va fi din data de 3 aprilie de la ora 17:00 până în data de 25 aprilie.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.