Afaceri virtuale la Timişoara

1
În roluri de contabili, designeri sau chiar manageri, elevii găsesc cele mai bune strategii ca să-şi menţină firmele pe piaţă.

„Agenţiile de turism, imprimeriile sau firmele producătoare de mobilier se dezvoltă rapid sub conducerea elevilor timişoreni. Toate companiile conduse de liceenii economişti colaborează cu „Banca Comercială Virtuală” şi au, în acte, acelaşi sediu: Timişoara, Strada Corbului, Numărul 7. Adresa coincide cu cea a Colegiului Economic „FS Nitti”, care găzduieşte Reţeaua Firmelor de Exerciţiu. În cadrul acesteia îşi desfăşoară activitatea zece firme în care patronii şi angajaţii nu au mai mult de 19 ani. Ei fac afaceri adevărate, dar cu bani virtuali.” Continuarea în ziarul Adevărul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Afaceri virtuale « Sirbuso's Blog

Comentează