35 de mii de frigidere doar in judetul Timis!

0

Stii cat e de mare un metru cub? NU? Ok, hai sa incercam ceva mai simplu: frigiderul tau stii cum arata? Ei bine, intr-un metru cub poti baga linistit doua frigidere de-ale tale, si mai ramane loc pentru unu mic.

Revenind la frigiderul tau, incearca acum sa ti-l imaginezi plin. Hai sa te ajut: hartii unse, pet-uri sifonate si pline de noroi, doze de bere turtite, un cauciuc, un absorbant si doi pampersi bine folositi, o galeata plina cu moloz, niste conserve ruginite pe jumate si cateva sticle sparte… Toate astea inghesuite in frigiderul tau nou. Il vezi acum? Minunat, nu-i asa?

Stii ca avem mai mult de 35 mii de astfel de frigidere doar in Judetul Timis? Asta insemna aproape un frigider la 20 de locuitori ai judetului! Nici mie nu-mi vine sa cred, dar asta este situatia!

In 25 septembrie eu si inca 5000 de Oameni vom face curat in Timis. Avem o zi intreaga sa facem fiecare dintre noi curat in 7 frigidere.

Pune-ti manusile, ia un sac si hai sa facem curat si in frigiderul tau! Indiferent de judetul in care esti!

Inscrie-te si tu! Fa-ti o echipa si arata ca poti fi unul dintre cei care isi vor castiga dreptul la un  frigider curat!
Inscrie-te pe http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/

Radu Rusu
Coordonator Let’s do it Romania in judetul Timis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează