Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

35 de mii de frigidere doar in judetul Timis!

0

Stii cat e de mare un metru cub? NU? Ok, hai sa incercam ceva mai simplu: frigiderul tau stii cum arata? Ei bine, intr-un metru cub poti baga linistit doua frigidere de-ale tale, si mai ramane loc pentru unu mic.

Revenind la frigiderul tau, incearca acum sa ti-l imaginezi plin. Hai sa te ajut: hartii unse, pet-uri sifonate si pline de noroi, doze de bere turtite, un cauciuc, un absorbant si doi pampersi bine folositi, o galeata plina cu moloz, niste conserve ruginite pe jumate si cateva sticle sparte… Toate astea inghesuite in frigiderul tau nou. Il vezi acum? Minunat, nu-i asa?

Stii ca avem mai mult de 35 mii de astfel de frigidere doar in Judetul Timis? Asta insemna aproape un frigider la 20 de locuitori ai judetului! Nici mie nu-mi vine sa cred, dar asta este situatia!

In 25 septembrie eu si inca 5000 de Oameni vom face curat in Timis. Avem o zi intreaga sa facem fiecare dintre noi curat in 7 frigidere.

Pune-ti manusile, ia un sac si hai sa facem curat si in frigiderul tau! Indiferent de judetul in care esti!

Inscrie-te si tu! Fa-ti o echipa si arata ca poti fi unul dintre cei care isi vor castiga dreptul la un  frigider curat!
Inscrie-te pe http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/

Radu Rusu
Coordonator Let’s do it Romania in judetul Timis

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.